Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Деца подариха усмивки на лекарите от ВМА!

  06.04.2020

  Ученици от ЧОУ "Света София" подариха усмивки на медицинските специалисти, изправили се очи в очи срещи COVID-19. От днес рапортната зала в клиниката е украсена с ръчно изработените от малчуганите картички!

  „Уважаеми лекари, сестри, санитари и администратори,

  В кризата, през която преминаваме, Вие сте експертите, Вие имате имате реален поглед върху ситуацията.казвайте смело какви проблеми и нередности срещате, какво и как трябва да се направи. Настоявайте за прозрачност, своевременно планиране и адекватни действия. Българското общество и неговите деца стоят плътно зад Вас, готови да помогнат с каквото могат.

  Ние от ЧОУ „Света София” искаме да Ви подарим своите картички в знак на благодарност и възхищение към тежестта и отговорността, която се налага да поемете в настоящия момент. Надяваме се жестът на децата и техните родители да разведри натоварените Ви дни, да донесе усмивки на Вашите лица и да припомни на всички защо професията Ви е най-хуманната.”.

  Невинни, чисти и сияещи! Благодарим от сърце, стоплихте душите ни! Обичаме ви!
  Бъдете здрави!