ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  20 години Клиника „Ендоурология и екстракорпорална литотрипсия“ на ВМА!

  02.03.2020

  Една от водещите клиники на Военномедицинска академия (ВМА) - „Ендоурология и екстракорпорална литотрипсия“, отбелязва 20 години от създаването си.

  Клиниката, ръководена от професор Илия Салтиров, посреща годишнината в изцяло нов вид. Тя безе ремонтирана „из основи” и от няколко месеца екипът работи в напълно обновена – както в битов, така и в технологичен план клиника.

  Непрестанно усъвършенстване.

  Новите условия са в унисон с концепцията на ръководството за развитие на Академията. ВМА е водеща болница, разполага със специалисти на световно ниво, които заслужават да работят и да се развиват при съответните условия. От своя страна, пациентите ни заслужават първокласна грижа – затова и инвестициите в осъвременяването на базата ще продължат.

  Екипът на професор Илия Салтиров е доказвал многократно своя непрестанен стремеж към усъвършенстване - клиниката разполага със съвременна апаратура, ендоскопи и енергийни източници, за специалистите в нея новостите в съвременната урология са работно всекидневие, а резултатите, които постигат, с нищо не отстъпват на водещите центрове в тази област.