Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  ВМА с нова и модерна „Спешна токсикология”

  26.11.2019

  Нова и уютна обстановка за работещите и пациентите в Клиника по спешна токсикология на Военномедиицнска академия (ВМА).

  Това е поредното звено, което претърпя пълна промяна в унисон с концепцията на ръководството за развитие на болницата.

  Клиниката по спешна токсикология, ръководена от професор Камен Канев, е високоспециализирана и многофункционална диагностично-лечебна структура с най-високото ниво на компетентност. Нейните специалисти са сред водещите в страната и заслужават да работят и да се развиват при съответните условия. От своя страна,  пациентите ни заслужават първокласна грижа – затова и инвестициите в осъвременяването на базата ще продължат.

  В клиниката се осъществява 24-часова диагностична, лечебна и консултативна дейност на пациенти от цялата страна. След продължилата няколко месеца реконструкция, стаите са разделени на две части. В едната част се разполагат пациентите с алергични заболявания, а в другата - токсикологично болните.

  Спешната токсикология на ВМА е оборудвана с модерна апаратура, а опитният й екип може да разчита на всички диагностични възможности, с които Академията разполага – специалисти, инструментални методи и лабораторни изследвания.