Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Нов и модерен „дом” за Клиниката по нервни болести на ВМА

  25.04.2019

  В нов и модерен дом посреща пациентите си реновираната Клиника по нервни болести на Военномедицинска академия. След продължилия около 3 месеца ремонт невролозите могат да лекуват болните при перфектни условия и в уютна обстановка.

  Поетапното обновление на клиниките във ВМА започна още през 2018 г., като в него бяха вложени изцяло собствени средства. В следващите месеци „пълна промяна” ще има и за клиниките „Обща и онкологична гинекология”, „Спешна токсикология”, клиниките  „Коремна хирургия” и „Ортопедия и травматология”.

  В ултра модерни операционни скоро пък ще влязат проф. д-р Никола Владов и екипът му. Хирурзите, които имат зад гърба си 70 трансплантации на черен дроб и хиляди спасени пациенти с тежки патологии, след ремонта на залите ще работят в условия, които не отстъпват на професионализма и таланта им.

  Паралелно с реновирането на операционния блок във ВМА, успешно напредва и обновлението на Мултипрофилното спешно отделение, лабораториите на Клиниката по обща и клинична патология, както и на Киносалона на Академията.

  „ВМА е водеща болница, разполага със специалисти на световно ниво, а пациентите й заслужават първокласна грижа – затова и инвестициите в осъвременяването на базата ще продължат”, е философията, която ръководството на Академията следва.