ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  МБАЛ-Варна отбелязва 70 години от създаването си

  01.04.2019

  Най-младата болница от структурата на ВМА – МБАЛ-Варна, отбелязва 70 години от създаването си.

  ОТДАДЕНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ е мотото на Военноморска болница.

  С гордост можем да заявим, че през всички години на съществувунето си в болницата са работили и работят изключително опитни медици, професионалисти по здравни грижи, както и административен персонал, проявяващи своя професионализъм, морал и отдаденост на работата в най-висока степен.

  МИСИЯТА НА ВОЕННОМОРСКА БОЛНИЦА е преди всичко опазване здравето и живота на пациентите - най-отговорната и тежка мисия, предвид предизвикателства, пред които сме изправени.

  Използвам случая, за да изкажа своята признателност към всички, които със сърцатата си работа през годините са защитавали името и авторитета на тази болница и на ВМА като водещ фактор в българското здравеопазване.

  Колеги, благодаря Ви за стоицизма, с който посрещате предизвикателствата, пред които сме изправени. Благодаря Ви за професионализма и хуманното отношение, с които ежедневно се грижите за нашите пациенти.

  Бъдете живи и здрави. Желая Ви много късмет и лично щастие, се посочва в поздравителния адрес на началника на ВМА бригаден генерал професор д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS до личния състав на Военноморска болница.