Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Бъдещи военни лекари "вербуват" кандидат-студенти

  27.03.2019

  „Най-добрите от най-добрите” – така курсантите по специалност „Военен лекар” бяха представени по време на традиционните Дни на отворените врати в МУ-Варна.

  Кандидат-студентите имаха възможност да почерпят информация за една от най-перспективните специалности от вече обучаващите се по тристранния проект между ВМА, ВВМУ и МУ-Варна курсанти.

  Бъдещите военни лекари ги запознаха с възможностите, които предоставя тази специалност и отговориха на най-често задаваните въпроси - какво е да си на два фронта едновременно - в Медицинския университет и във Военноморското училище.

  Въпреки ежедневните предизвикателства, с които се сблъскват, курсантите не скриха гордостта, с която носят и белите престилки, и военните униформи... както и отговорността, която произтича от това.

  "Интересът беше голям и с нетърпение очакваме новите си колеги, готови да приемат предизвикателството "военен лекар", признаха курсантите.