ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Дерматолози от ВМА черпят опит в Париж

  20.09.2018

  Военномедицинска академия за пореден път демонстрира своя стремеж към създаване, изграждане и поддържане на високи стандарти в подготовката на своите кадри и в грижата за своите пациенти.

  Доказателство за това е и участието на представители на лечебното заведение в престижни международни форуми в различни области.

  Млади специалисти от Клиниката по Дерматология и венерология взеха участие в 27-th EADV (European Academy of Dermatology and Venereology) Congress, който се проведе с срадата на месец септември в Париж, Франция. 
   
  Д-р Венцеслав Тодоров, д-р Бояна Бежанска, д-р Симона Давидовска и д-р Тодор Йорданов имаха възможност да се запознаят с последните новости в диагностицирането и лечението на голям брой от кожните заболявания.  

  Фокусът бе върху клиничната онкология, редки тумори, немеланомен рак на кожата, съдови и други хронични кожни заболявания.

  По време на престижния форум бяха презентирани и последните данни за генетичната предиспозиция, превенция и профилактика на голям брой от дерматозите.