ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Студенти по медицинска козметика зарадваха предколедно персонала на ВМА

  13.12.2014

  13.12.2014 г.

  Предколедно настроение, гарнирано  с истинско самочувствие, вдъхна на дамите от медицинския и административен състав на ВМА екип от   студенти  по „Медицинска козметика” към МУ - МК „Й. Филаретова”. Благотворителната инициатива „Здрави и красиви” и „Професионална грим сесия” даде възможност  на всички желаещи за „пълна промяна” преди празниците.

  Близо 4 часа под вещия поглед на своя ръководител – г-жа Бени Асанова, бъдещите професионалистки прилагаха богат набор от  разкрасителни  процедури. Програмата им протече  в два етапа - „Експресна и интензивна грижа за кожата на лицето и ръцете“, а след това с „Професионална грим сесия“, която завърши с  празничен грим и прически. В процедурите се включи и част от мъжкия персонал, и  както се подразбира, най-голяма смелост проявиха колегите от охраната.

  За нула време преобразената красота се пръсна по всички етажи и клиники на ВМА и предпразничното настроение завладя трайно  и мъжката част.

  На всички останали дами, решили предколедно да се разкрасят, горещо препоръчваме да се оставят само в ръцете на професионалистките с дипломи от Медицинска козметика” към МУ - МК „Й. Филаретова”.