ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Дядо Коледа и Снежанка пристигнаха във ВМА

  12.12.2014

  12.12.2014

  Днес Дядо Коледа и Снежанка бяха скъпи гости на децата от ВМА и техните родители. Докато чакахме шейната на белобрадия старец да дойде чак от далечна Лапландия, се забавлявахме истински с фокусите и смешките на бате Ненчо Илчев, пяхме и танцувахме с любимката на малки и големи - Роси Кирилова и чаровния Сунай Чалъков. След толкова много песни, игри, закачки и вълшебства най-накрая посрещнахме и Дядо Коледа и Снежанка. Всеки един малчуган получи лично подаръка, който си бе поръчал в писмото до Лапландия.

  Всичко това нямаше да се случи без винаги отзоваващия се с много любов към ВМА бате Ненчо Илчев, без подкрепата на невероятно талантливия състав на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили, и разбира се, без намесата на най-истинския Дядо Коледа - Методи Атанасов, един от доайените на Театър "Българска армия", организирал десетки турнета на трупата из страната.

  Благодарности от сърце на всички тях за щастието и радостта,което днес доставиха на десетките малчугани и техните родители от персонала на ВМА.