ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Сърцатите медици – гордост за ВМА

  08.02.2024

  „Изказвам искрената си благодарност към целия екип от лекари, медицински сестри и санитари – и тези в клиниката, и тези в операционната зала, на Клиника по гръдна хирургия на ВМА за високия професионализъм, доброто отношение, загриженост и внимание по време на болничния ми престой.

  В трудни за мен моменти те ми върнаха вярата и надеждата за живот, не ме оставиха да падна духом. Това са хора с призвание, доказан професионализъм, заслужаващ уважение и респект.

  Всяка болница, която има сплотен екип от блестящ, сърдечен и отговорен към работата си медицински персонал, трябва да се гордее с него.

  Дълго ще ме крепи вашата човечност, съпричастие и осъзнато чувство за дълг. Дано мисията, която изпълнявате бъде оценена по достойнство.”

  „Огромни благодарности на проф. Георги Байчев и на целия екип за най-доброто отношение и внимание към пациентите. Това са хора с призвание, доказан професионализъм и загриженост към болните.”

  „Най-искрени и сърдечни благодарности на проф. Деян Йорданов и екипа на Гръдна хирургия. Уважаеми колеги, вие не знаете какво чудо сте, какви прекрасни хора и професионалисти сте. Вашетоотношение към пациентите, хуманно отношение, голямото ви човешко сърце... вече толкова рядко се срещат.”

  „Благодаря ви за човещината и благите думи, които също лекуват.”

  „Изключително съм благодарна на целия екип.  Признателност към проф. Байчев, който ме оперира и лекува, освен със своята виртуозност на хирург и с аурата на всеотдаен лекар.

  За болните са създадени чудесни условия в среда на съпричастност, с топлота и увереност, че са се доверили на специалисти от най-висока класа. Това се усеща дори и в детайлите на интериора... Благодарности и за старша медицинска сестра Лили Николова за радостта, която ми достави от срещата с толкова отдаден специалист.

  От сърце ви целая здраве и да ви се връща многократно доброто, което правите – уверена съм, че често пъти надхвърля служебните ви задължения.”

  Снимка: pixabay.com