Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Признанието на учителите

  19.11.2023

  Благодаря на всички участници в поредното издание на следдипломния курс на тема "Хепатоцелуларен карцином – мултидисциплинарен подход". Благодаря Ви, приятели, че бяхте част от нашия празник по случай 20-ата годишнина от създаването на Клиника по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология на ВМА. Историята продължава.

  С тези думи проф. Никола Владов закри престижния форум, в който се включиха едни от най-големите имена в областта на чернодробната хирургия.

  След кратко прекъсване заради пандемията от COVID-19,ВМА отново ще бъде домакин на едно от най-престижните научни събития и ще даде възможност за споделяне на опит от специалисти, признати в цял свят. За щастие това глобално предизвикателство не ограничи развитието в науката, напротив. В рамките на три дни над 170 специалисти от Европа и Азия обменяха опит и иновативни техники в чернодробната хирургия.

  Ежегодният следдипломен курс, организиран от Клиника по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология на ВМА обучава, обогатява и сприятелява!

  А в тазгодишното издание участваха над 10 топ специалисти в световен мащаб – учители на проф. Никола Владов и екипа му и приятели на ВМА.