ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  С благодарност към моите учители от ВМА

  18.10.2023

  Аз съм студент, трети курс „Медицина”, в мюнхенския университет "Лудвиг Максимилиан", като за периода 05.09.- 05.10.2023 г. стажувах в Катедра „Образна диагностика“ към Военномедицинска академия.

  С настоящето писмо бих искала да изразя дълбоката си благодарност към екипа на структурата за отделеното ми време и изключително внимание, с което ме обучаваха по време на практиката ми и за опита, който споделиха с мен.

  За един бъдещ лекар, който едва прохожда в клиничната и диагностични сфери, е от първостененно значение да има добри учители, а аз имах шанса да бъда обучавана от изключителни такива.

  В тази връзка искам да Ви благодаря за това, че чрез обучителната дейност във ВМА спомагате на студенти като мен в нашето развитие. В частност искам да изкажа и моите специални благодарности към доц. Владимир Николов за търпението и желанието да ме научи, както и на д-р Лилов, д-р Байкушев, д-р Трайков и всички останали, които отделиха от времето си, за да ми помогнат да направя първите си стъпки в образната диагностика.

  С уважение: Йоанна Денкова