Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Незаменимият опит: Във ВМА се учим и от медиците, и от пациентите

  24.08.2023

  Могъща болница, индивидуален подход към пациента, уникална апаратура. И на първо място – невероятни специалисти и учители.

  От всеки от тях можеш да научиш нещо. От всяка ситуация – също. А уроците от голямата болница са безценни. ВМА ни дава възможност да се израстваме сред най-добрите медици. Товва са част от впечатленията на  курсанти, обучаващи се по специалност „Военен лекар”, които вече втора седмица са на летен стаж в лечебното заведение.

  Те са разпределени в различни терапевтични и хирургични клиники. В рамките на месец ще са част от техните екипи и ежедневие. Ще имат възможност да си „сверят часовника” с наученото до момента, както и да дообогатят своите знания и умения по време на лекционните и практически занятия във ВМА.

  Времето, прекарано във ВМА, е важно, ключово за нашето развитие като лекари. Тук общуваме с най-различни специалисти, които са сред най-добрите в своята област. Сблъскваме се със случаи, които не можем да видим в други болници. Учим много и от самите пациенти, най-вече за човешките отношения, коментираха още курсантите.