Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Курсант-военен лекар с приз от „Студент на годината”

  02.03.2023

  „Златното момиче” на военната ни медицина се нареди до най-добрите студенти в България. За втора поредна година главен старшина Филотея Димитрова е отличена в конкурса „Студент на годината” за високи постижения в образованието и личностно развитие в професионално направление „СПОРТ”.

  Това е поредната награда за Филотея, която се обучава за военен лекар по тристранния проект между ВМА, Военноморско училище и Медицински университет-Варна.

  Филотея Димитрова – момичето, което винаги с усмивка преследва границите на своите възможности по пътя към върха... Едва на 23 години, а вече с цяла кошница медали. Занимава се с плуване от повече от 10 години, а в колекцията си има близо 250 медала. Предимно златни, защото нейната цел, не само в спорта, е смело към върха.

  Обича предизвикателствата. Казва, че я мотивират да се развива. Затова и записва да учи военна медицина. Защото не се страхува да покорява непознати води.

  На добър час, Филотея! Ти си гордост за ВМА!