Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Модернизацията на ВМА продължава

  24.02.2023

  Военномедицинска академия (ВМА) е предпочитано лечебно заведение за пациенти от цялата страна. И заради големия отбор от професионалисти в различни сфери, и заради доброто отношение, и заради условията на лечение.

  През последните няколко години последователно бяха реновирани всички клиники на централната военна болница в София, както и някои стратегически звена в т.нар. периферни болници. Обновяването продължава... защото нашите медици и пациенти заслужават да работят и да се лекуват съгласно най-добрите стандарти.

  Преди дни в своя „нов дом” влезе и Клиниката по ендокринология и болести на обмяната. Тя бе сред COVID-зоните на ВМА, която по време на пандемията помогна на стотици хора да живеят. Сега приема своите пациенти в приветлива обстановка и модерна база, изцяло по европейски модел.

  Клиниката е сред водещите в страната и прилага най-иновативните терапии за „палитрата” от ендокринни заболявания, функционира в тясно сътрудничество с всички останали звена на болницата и разполага с възможности за отлична диагностика и широка гама от лабораторни изследвания.

  Нашите медици активно участват в различни скринингови кампании с цел профилактика и ранно откриване на редица ендокринни заболявания в различни региони на страната.