ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  „Дори и в моята родина не съм получава грижи като във ВМА”

  15.02.2023

  Уважаеми господа,

  Пиша това писмо, за да изразя искрената си благодарност за любезното отношение и грижите, които получих наскоро във ВМА-Сливен.

  Аз съм на отговорен пост и работя за правителството на САЩ в Румъния. На 9 януари трябваше да пътувам до Учебен полигон-Ново село. Когато пристигнах в България, зпаочна да ми прилошава. На следващата сутрин си помислих, че получавам инфаркт. Първо отидох в американската клиника на Ново село и оттам ме насочиха към Военна болница-Сливен за допълнителни изследвания.

  Честно казано бях доста нервна при мисълта, че съм далеч от Родината си и се страхувах, че имам нужда от спешна медицинска помощ. Екипът на ВМА успокои всичките ми страхове.

  Когато пристигнах, преминах през различни прегледи и изследвания и медиците там ме успокоиха, че нямам инфаркт. Но те не спряха само дотук. Всъщност, медицинският екип откри и някои сърдечни и други заболявания, за които дори не подозирах. Предоставиха ми цялата документация, снимки и резултати от тестове, за да мога да получа допълнителни медицински грици, когато се върна у дома в САЩ следващия месец.

  Вашият екип ме накара да се почувствам обгрижена и ми даде спокойствие, което беше незаменимо. Тук съм без семейството си, на място, което не познавам толкова добре. Вашите медици се погрижиха за мен, сякаш съм една от тях. Даже и в моята собствена страна не съм получавала толкова добро отношение, което за мен беше безценно.

  Благодаря ви, че сте пример за искрена доброта. Винаги ще нося опита от преживяното в съзнанието си и ще гопредавам занапред.

  С уважение:

  Джесика Стоунсайфър