ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Към медиците от ВМА: Благодарим, че ни връщате вярата!

  08.02.2023

  Благодарността на пациентите е огромен стимул да се развиваш професионално и да продължаваш напред. Защото да си медик е призвание.  А чувството, че си помогнал на някого, е невероятно.

  Ежедневно в пощата на Венномедицинска академия (ВМА) пристигат писма от пациенти, които искат да благодарят на своите спасители. Многократно сме казвали, че добрата дума лекува не само пациентите, но и медиците. Затова публикуваме част от топлите думи на признателност...

  „До всички прекрасни лекари и сестри от Клиника по гръдна хирургия на ВМА: Благодаря Ви от сърце! Върнахте  ми вярата, че има добри доктори, които милеят за хората и работят работата си със сърце! Прекрасни специалисти, изключителни професионалисти и най-вече човечни, отзивчиви и всеотдайни. Хиляди, хиляди благодарности, че ми дадохте вяра занапред!”

  „Искам да поднеса специални благодарности към целия екип на ВМА и специално на Спешна медицинска помощ, които бяха на работа на 03.02.2023 г. и оказаха помощ на дядо ми, който е и бивш военнослужещ. Сърдечни благодарности на всички лекари и сестри за светкавичната намеса.”

  „Искам да изкажа своята огромна благодарност към екипа на проф. Константин Рамшев за навременната и професионална помощ, която ми оказаха. Там, където болката, страхът и студът, сграбчват сърцето, там, където човек се загубва в лабиринта на страданието, единствената нишка, която може да те изведе от бездната на небитието, е всеотдайността на Хората в бели престилки и Големи сърца! Единственото, което помниш е усещането за ръце, които отварят отново за теб вратата на живота и ти връщат светлината на деня!

  Малко са думите, с които мога да опиша своята признателност. Единствено думата Благодаря, родена от глъбините на нашата истинска човешка същност, може да изрази преклонението към професинализма и хуманното отношение на всички, работещи в Клиника по интензивна терапия на ВМА. Прекланям се пред труда на тези хора! Прекланям се пред техния професионализъм! Пожелавам здраве и сили на всички, работещи за това клиниката да бъде символ на спасение на хората! Бъдете благословени!”

  БЛАГОДАРИМ ЗА ДОВЕРИЕТО!