Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Честит празник на нашите съмишленици в битката за живот – българските пожарникари!

  14.09.2022

  Началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS уважи честването на професионалния празник на служителите на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”.

  На днешния ден всички ние отдаваме дължимото на поколенията достойни служители в системата, които с професионализъм и всеотдайност са защитавали и продължават да защитават честта на професията. Българските пожарникари са герои. Използвам случая, за да поздравя всички огнеборци за мъжеството и себеотрицанието, което демонстрират при изпълнение на службата си, както и да подчертая усилията, които полагат за спокойствието и сигурността на гражданите, се посочва в приветствието на началника на ВМА.

  Многократно екипите на ВМА и на Пожарната съвместно са влизали в битка за човешкия живот!  Благодарим на всички огнеборци, които са част и от кампанията ни за насърчаване на безвъзмездното кръводаряване „Бъди един от нас: Дари кръв – спаси живот!”.

  Бъдете живи и здрави, все така с достойнство изпълнявайте своя професионален дълг.