Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Професионализъм на най-високо ниво

  04.08.2022

  Висок професионализъм и без компромиси при лечението на пациентите – това е движещата сила на екипа на проф. Никола Владов в ръководената от него Клиника по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология.

  А от началото на месец август към този „етикет” можем да добавим и перфектни битови условия. Звеното е поредното от структурата на ВМА, което е изцяло реновирано по европейски образец и в унисон с концепцията на ръководството на ВМА за непрекъснато усъвършенстване и развитие на Академията.

  Клиниката по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология е профилирана в извършването на оперативно лечение на черния дроб и панкреаса с голям и много голям обем на сложност, както и всички съвременни интервенции в областта на висцералната хирургия по лапароскопски или конвенцинален метод.       

  През 2007 г. стартира програма за чернодробна трансплантация, като до момента са извършени над 80.

  Клиниката гарантира лечение на пациентите и обучение на специализантите в областта на хирургията по утвърдените европейски и световни стандарти. А целта е една – подобряване качеството на лечение и грижи за пациентите, съобразно съвременните научни познания и най-добрата медицинска практика, базирана на доказателства.