ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Благодарност към блестящите медици – гордост за ВМА!

  17.01.2022

  Благодарностите към медиците от ВМА за неуморния труд и грижа са ежедневие, а топлата дума от страна на пациетите вдъхва кураж на екипите в тежката им мисия, мисия, но и призвание да спасяват животи...

  Уважаеми господин генерал Мутафчийски,

  Бих искала да изкажа огромната си благодарност към проф. д-р Камен Плочев, ръководител на Първа клиника по инфекциозни болести, и целия му екип, за високия професионализъм, етичност, загриженост и дълбоко човешко отношение, проявени към мен по време на лечението ми.

  На фона на всички трудности, срещата ми с тези невероятни лекари доказа, че въпреки огромната им натовареност, те работят с любов и в името на живота. Тяхната прецизност, перфектна организация, изключителна човещина и съпричасност към пациента, трудно можем да срещнем в наши дни. Знанията, богатият опит и сърдечността, която излъчват лекарите, медицинските сестри и санитарите, могат да се определят с една единствена дума - отдаденост към професията.

  Ценност за хората и за страната ни е да имаме такива професионалисти, които вдъхват доверие и вяра в изцелението.

  Сигурна съм, че всяка болница, която има блестящи и висококвалифицирани специалисти като тях, би имала основание да се гордее.

  Убедена съм, че именно Вашия ефективен мениджмънт, както и почитта и уважението към пациентите, ще затвърдят и надградят високите постижения за запазването на живота и възстановяването на здравето на пациентите на ВМА - София, за което Ви желая сила и успех!

  С най-голямо уважение и благодарност: Даниела Сиракова