ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Честит Празник на военномедицинската служба!

  01.09.2016

  1 септември 2016г.
   
  На 1-ви септември отбелязваме Празника на военномедицинската служба.
   
  За над 120 години повече от 6 хиляди български медици са участвали в десетки мисии в различни горещи точки на света. Хилядите спасени помнят и професионализма, и саможертвата на българските военни лекари и сестри, които признават:

  За тази работа се иска сърце!
   
  Работата на лекарите не е обикновена, тя е призвание, на което малцина биха се отдали. А опитът на военномедицинските ни екипи, добит зад граница, извоюваният с годините авторитет и съвременните диагностично-лечебни възможности

  затвърждават ВМА като институция от национално значение и неизменен притегателен център за пациенти от цялата страна – не само военни, но и цивилни.
   
  Това от своя страна носи по-високи отговорности, увеличаване на мобилността, непрекъснато повишаване на квалификацията, издигайки предлаганото лечение на европейско ниво. А благодарността в очите на пациентите е най-голямото признание.
   
  Бъдете живи и здрави!  Изпълнявайте достойно своя воински и граждански дълг и продължавайте да се раздавате със сърце в работата си, защото човек е богат не с това, което е взел, а е богат с това, което е дал!