ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Медици от над 20 клиники на ВМА лекуват „Малките български хора”

  11.11.2021

  Медици от над 20 специалности ще продължат да се грижат за членовете на Национална организация „Малки български хора”. Сътрудничеството с Военномедицинска академия (ВМА) стартира през 2016 година, а меморандумът за подкрепа между двете страни отново е подновен.

  Винаги можете да разчитате на ВМА и на нашите специалисти, коментира генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS.

  Благодарим за грижите през всички тези години. Това, което правим съвместно е нещо добро, а България има нужда от това да се говори за доброто, заяви от своя страна инж. Светослав Чернев, президент на „Малки български хора”.

  В случай на необходимост, по всяко време представителите на „Малки български хора” от цялата страна могат да се консултират с медици от следните специалности: пневмология и фтизиатрия, нервни болести, ендокринология и боелсти на обмяната, хирургия, гастроентерология, кардиология, акушерство и гинекология, урология, кожни и венерически болести, алергология, очни болести, УНГ, гръдна и съдова хирургия, неврохирургия, ортопедия и травматология, нефрология, ревматология, физикална и рехабилитационна медицина, клинична лаборатория, трансфузионна хематология, образна диагностика, микробиология, вирусология.

  Новото споразумение между двете страни е за срок от 3 години.

  Снимка: архив ВМА