Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Никога не съжалявайте, че сте сложили военната униформа!

  28.07.2021

  Никога не съжалявайте, че сте сложили военната униформа!

  С тези думи бригаден генерал Николай Русев, командир на авиобаза „Граф Игнатиево”, се обърна към курсантите – бъдещи военни лекари, които посетиха ръководената от него база.

  Целта на учебното занятие бе запознаване с дейността на авиационна база и медицинско осигуряване на полети в авиационна база.

  Ако обичате динамиката и искате да се развивате в тази област, ние имаме нужда от вас, обърна се към курсантите и бригаден генерал Русев, запознавайки ги с историята, функциите и задачите на базата.

  Интересна и тежка е професията на летците. Има много психология и философия с него. Ние медиците, които работим тук, се сблъскваме с много неща. Тежко е и за нас, няма да го крия. Душата ми се изпълва с радост като ви гледам. Поздравления, че сте избрали да станете лекари под пагон, няма да съжалявате. Обичайте професията си и си вършете работата със сърце, не скри емоциите си и д-р Митко Калайджиев, част от медицинския екип в авиобаза „Граф Игнатиево”.