ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Хирурзи и фармацевт спечелиха наградите на тенис турнира на ВМА

  16.05.2016

  Служители и медицински специалисти, работещи във Военномедицинска академия, се изправиха един срещу друг в рамките на тенис турнир ”ВМА”.

  Състезанието се проведе под патронажа на началника на болницата генерал-майор член-кореспондент професор Николай Петров,д.м.н..
   
  Слаб дъжд на моменти и много емоции белязаха няколкочасовата оспорвана, но джентълменска битка. В крайна сметка, първенец на сингъл стана д-р Петко Димов от Клиника по коремна хирургия. На второ място се нареди фармацевта Димитър Бъчваров. Челната тройка бе завършена от хирурга д-р Стамен Чупетловски.
   
  Наградите бяха връчени от Ралица Вълчанова, акушер в Клиниката по Гинекология, която беше и единствената дама, взела участие в поредното издание на вътрешния турнир на ВМА.
   
  В битката за медалите се включиха още д-р Петър Трендафилов, д-р Александър Милчев, д-р Свилен Петков – и тримата представители на Клиника по коремна хирургия; д-р Васил Михайлов – Клиника по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология; както и Любомир Михалски, експерт в отдел „Медицинска и компютърна техника и компютърни системи”.
   
  Организаторите не скриха задоволството си, че успешно реализират идеята си турнирът да стане традиционен и се заканиха да продължат да търсят „нови попадения” не само сред мъжете, но и сред жените, работещи във Военномедицинска академия.