Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Висок професионализъм и боен дух зад граница

  05.05.2021

  Българските военни медици, които са на мисия зад граница, изпълняват задачите си с висок боен дух стана ясно на традиционната видеоконферентна връзка на министъра на отбраната и началника на отбраната с националните командири на българските военни контингенти, участващи в операции и мисии в Афганистан, Грузия, Босна и Херцеговина, Косово и Мали.

  С участието си в мисии българските военнослужещи трупат опит в изпълнение на тежки и отговорни задачи в сложна среда. Те допринасят за изпълнението на съюзническите ни ангажименти по един достоен начин, което издига престижа на Българската армия сред всички наши съюзници. Лейтенант д-р Венцислав Димов, национален командир на контингента в Мали, увери, че българският военномедицински екип, изпълнява поставените му задачи на високо професионално ниво.

  Българските лекари под пагон участват в различни хуманитарни и мироопазващи мисии зад граница повече от век, като винаги са получавали отлична оценка за представянето си.

  Снимки: Вяра Йовева, фотограф на Министерство на отбраната