Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Още една клиника на ВМА влезе в нов дом

  17.03.2021

  Клиниката по неврохирургия на Военномедицинска академия (ВМА) посреща пациентите си в изцяло ремонтиран и модернизиран нов дом. След продължилия няколко месеца ремонт, специалистите вече могат да лекуват болните при перфектни условия и в уютна обстановка.

  Ремонтът продължи няколко месеца. Клиниката вече изглежда по съвсем различен начин – ремонтирана, модерна и оборудвана с най-съвременните технологии, необходими за извършването на високоспециализирана диагностична, лечебна и научно-преподавателска дейност. И ние работим при перфектни условия, и пациентите ни се чувстват комфортно, коментира полковник проф. д-р Тихомир Ефтимов, д.м., началник на неврохирургията.

  Наскоро приключи ремонтът и на двете операционни зали на Клиниката по неврохирургия. Те са оборудвани с най-съвременни системи за невронавигация, включително за краниална и спинална хирургия. На разположение са модерни дигитални рентгенологични апарати, невроендоскопска техника, както и апаратура за интраоперативен невромониторинг.

  Ремонтът и модернизацията са в унисон с цялостната концепция на ръководството на Академията за превръщането й в модерна и високотехнологична болница, предлагаща най-съвременни методи за диагностика и лечение.

  Това е поредното звено на ВМА, което беше обновено из основи. Специалистите в Клиниката по неврохирургия са сред водещите в страната и заслужават да работят и да се развиват при съответните условия. От своя страна, пациентите ни заслужават първокласна грижа – затова и инвестициите в осъвременяването на базата продължават.