Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Благодарим ви, че вярвате в нас! Ние се борим за всеки живот!

  12.03.2021

  Деца от Национален учебен комплекс по култура с лицей за изучаване на италиански език и култура подариха пъстри картини на началника на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS.

  Творбите са изработени от тях с помощта на техния учител художникът Иван Яхнаджиев. Подаръкът донесоха Огнян и Йоана, ученици във 2а клас, които споделиха, че този жест е въплащение на тяхното доверие към лекарите, сестрите и всички медицински работници, които през последната година се борят с коварния вирус.

  Генерал Мутафчийски, имам въпрос към вас – кое ще отворите първо – дискотеките или училищата, побърза да запита малкият Огнян.

  Децата винаги са приоритет. Благодаря ви, че вярвате в нашата мисия, нека всички български граждани да ни вярват. Ние се борим за всеки един живот. Благодаря ви, че ни направихте съпричастни с вашето изкуство, от което струи толкова много оптимизъм, заяви от своя страна началникът на ВМА. Той благодари и на учителите от Италианския лицей, че възпитават такива будни и отговорни деца.