Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Куп награди за доброто

  02.03.2021

  Главен старшина Ева Георгиева получи награди от няколко институции за високи постижения в областта на доброволчеството, образованието и личностно развитие.

  По време на 14-ото издание на Националния приз „Студент на годината 2020“ четвъртокурсничката и бъдещ военен лекар бе удостоена с награда „Студент-доброволец“ от Националното представителство на студентските съвети.

  Искам да поздравя всеки един за търпението и усилията, които са положили и да им пожелая да продължават да са все така борбени и будни, за да повличат след себе си повече млади хора, да показват, че усилията се отплащат, каза главен старшина Георгиева. Тя благодари на семейството и приятелите си, на колегите, с които вървят рамо до рамо, на менторите си в МУ-Варна и Военноморско училище, както и на целия екип на ВМА за доверието и подкрепата. 

  Освен студентското отличие, Ева Георгиева получи награда и от името на министъра на отбраната.

  Началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS пък й връчи знака на Академията, пожелавайки й да запази този хъс в обучението си и да върви смело напред и нагоре.