Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  По европейски образец - нова и модерна Нефрология във ВМА

  12.02.2021

  И Клиника по нефрология на Военномедицинска академия (ВМА) влезе в своя нов дом - модерен и уютен, изцяло реновиран до най-малкия детайл.

  Създадена по европейски модел – вече приема своите пациенти, а подобрените битови условия са в унисон с цялостната концепция на ръководството на Академията за превръщането й в модерна и високотехнологична болница, предлагаща най-съвременни методи за диагностика и лечение.

  Ремонтът продължи няколко месеца.  Сега клиниката изглежда по съвсем различен начин – разширена, разполагаме с повече пространство. И ние работим при перфектни условия, и пациентите ни се чувстват комфортно, коментира проф. д-р Райна Робева, ръководител на клиниката.

  Това е поредното звено на ВМА, което беше ремонтирано из основи. Нейните специалисти са сред водещите в страната и заслужават да работят и да се развиват при съответните условия. От своя страна, пациентите ни заслужават първокласна грижа – затова и инвестициите в осъвременяването на базата продължават.