Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Инфекциозните екипи – емблема и гордост за ВМА!

  23.12.2020

  Вие се превърнахте в емблема за Военномедицинска академия (ВМА) и това не са просто формални думи. Гордея се изклщчително много с вас.

  Това заяви началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, който в навечерието на светлите християнски празници посети Катедрата по инфекциозни болести и благодари на екипите за неуморния труд през тази тежка година.

  Толкова много хора преминаха през тези две клиники и най-важното, което споделят е „какви са тези хора, това са извънземни. Как могат 9 месеца да работят с тези скафандри и да не загубят добрата дума, да не загубят усмивката – по очите ви виждат, че се усмихвате. Това човешко отношение се реплицира от всички, които преминаха през тези звена, коментира още началникът на ВМА.

  Поздравления за човещината, за духа на единство и колективност, които са изключително рядко срещани в днешно време. През тези месеци на изпитания вие показахте, че мислите еидн за друг, не само като колеги, но и като приятели. Благодаря за чудесната работа, която вършите. Весело посрещане на празниците, пожелавам ви да сте живи и здрави вие и вашите семейства, и още много успехи занапред. Гордея се с вас, обърна се генерал-майор Мутафчийски към колегите си от първата линия в битката с COVID-19.