Warning: Missing argument 4 for LoadGallery(), called in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-news.php on line 31 and defined in /home/vma/public_html/include/frontend/mod-gallery.php on line 6
Военномедицинска академия - Новини
ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Новини

  Военни медици с отличия от министъра на отбраната

  16.11.2020

  24-ият военномедицински екип се завърна след успешна мисия в Мали. В края на миналата седмица те предадоха щафетата на техните колеги, които в следващите 4 месеца ще подсигуряват мисията на Европейския съюз за обучение на силите за сигурност в малийската столица Бамако.

  Полковник доц. д-р Димо Димов, д.м., заместник-началник на ВМА по  войсковото медицинско осигуряване, връчи на целия екип от медицински специалисти награди от името на министъра на отбраната. Признанието идва за високите постижения в службата, изпълнение на служебните задължения в сложна обстановка и за проявения висок професионализъм, отговорност и издържливост.

  „Благодаря ви за това, че за пореден път отзивите за представянето на нашите специалисти там са отлични. За нас най-важното е, че се върнахте живи и здрави”, заяви полк. доц. д-р Димо Димов при посрещането на екипа.

  Българските лекари под пагон участват в различни хуманитарни и мироопазващи мисии зад граница повече от век, като винаги са получавали отлична оценка за представянето си.