ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ВМА

Клиниката

    Клиника по обща и онкологична гинекология предоставя комплексно лечение на всички спешни състояния в гинекологията, лекарствена терапия на нетуморните гинекологични заболявания и доброкачествените тумори.

    Нашите лекари са специализирани в оперативна гинекология: гинекологична онкохирургия, оперативно лечение на пикочна стрес инконтиненция с или без пролапс на женските полови органи, както и в лапароскопско и хистероскопско лечение на доброкачествени и злокачествени гинекологични заболявания.

    Клиниката по обща и онкологична гинекология е изцяло реновирана и конструирана по европейски образец.

    Новите условия са в унисон с лидерските позиции на ВМА. Нашите специалисти са сред водещите в страната и заслужават да работят и да се развиват при съответните условия. От друга страна, нашата цел е осигуряване на първокласна грижа на всички пациенти, които са ни се доверили, избирайки професионализма.

    През 2020 г., когато светът се изправи пред предизвикателството COVID-19, наша клиника застана на първа линия в тази битка с коварното заболяване. Месеци наред, ние заменихме рутинната си дейност с грижа за болни от коронавирус пациенти и помогнахме на стотици да се преборят с вируса.